Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Agáta Hanychová (38) už dávno oznámila, že kromě civilní svatby podnikne i tu církevní v kostele. A právě proto na státní svátek dorazila s družičkami do půjčovny svatebních oděvů v pražské Hybernské ulici. Sestra Kordulka kvůli škole v přírodě chyběla, vzala s sebou ale malého Kryšpína, který se občas netvářil moc nadšeně. „Moc se mu to líbilo!“ oponuje modelka. Podívejte se do fotogalerie na mnoho jeho krásných fotografií!

Malý modrooký blonďáček je asi typ dítěte, které všechno baví jen chvíli. Není proto divu, že se mezi rozhovory a fotografováním maminky nudil a dával to najevo mračením a někdy možná i znechucením.

„Do práce jsem ho vzala zatím jen dvakrát. Tady byl ale na zkoušce svého obleku. A sako se mu tak líbilo, že ho odmítl sundat. Takže tam byl spokojený,“ myslí si Agáta, podle které jinak do šoubyznysu děti nepatří.

Svatba, která podle slov Hanychové proběhne bez účasti médií v létě (Super.cz ale tipuje, že bude už během několika dnů), bude plně na peněženkách novomanželů. Hanychová tentokrát odmítla domlouvat se se spřátelenými firmami, aby pařbu pro sto lidí zacvakaly. „Dřeli jsme dost na to, abychom si s Kubou hostinu zaplatili sami,“ tvrdí modelka, ale odmítla sdělit, k jakému se svým mužem došla rozpočtu. „To se neříká a hlavně nevíme, jak se rozpijou naši kamarádi,“ tvrdí vysmátá Prachařova manželka, které svatební šaty připravuje módní návrhářka Soňa Hlaváčková.

A proč chce vlastně znovu do svatebního? „Druhou svatbu chci proto, aby si ji užila i rodina s kamarády a hlavně je pro mě coby pro věřící důležitý říct si s Kubou 'ano' i v kostele. Na úřadě to pro mě nemá takovou váhu jako před Bohem,“ dodala s tím, že na veselce bude hudbu vybírat manžel. Že by manželům zahrála kapela Nightwork, to si prý nemyslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám