Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenskou herečku a modelku Andreu Kerestešovou (28) všichni znají díky retro seriálu Vyprávěj nebo filmu Rafťáci. Nyní ji však mohou také spatřit v celé její kráse po boku mladého zpěváka Pavla Callty (23) v jeho novém singlu „Ve hvězdách“, kde se oba pěkně odvázali.

Vánoční videoklip na debutový singl „Ve hvězdách“ vznikal po dobu tří natáčecích dnů v Krkonoších, kde dvojici ještě doplnil český herec Jarek Hylebrant (31), kterého diváci mohou nyní vidět v kinech ve filmu 7 dní hříchů. Pro Pavla Calltu se jedná o první pořádný krok do světa šoubyznysu.

O tom, že se mu to daří, svědčí i fakt, že píseň „Ve hvězdách“ můžeme nyní slyšet na většině předních rádií. „Jsem moc rád, že můj první videoklip jsme natočili zrovna k písni „Ve hvězdách“. Splnil se mi tak jeden z mých snů – mít vánoční singl. Zároveň bych chtěl poděkovat Andree i Jarkovi za skvělou spolupráci a přátelskou atmosféru při natáčení,“ popsal své první dojmy Pavel Callta.

A co vlastně přimělo Kerestešovou zahrát si v klipu? „Vyslechla jsem si písničku, kterou mi Pavel poslal a byla krásně pozitivní, čistá a milá. Pouštěla jsem si ji asi třikrát za sebou. A když se mi něco líbí, nemám proč říct ne. A hlavně myslím, že je potřeba podporovat nové, mladé a šikovné lidi,“ říká Andrea. Herečka se do děje videoklipu snadno vžila. „Děj je obyčejný a jednoduchý. To z něj dělá skvělý příběh. Lidé často jednoduché věci komplikují. Příběh je skutečně o tom, co lidi dělá šťastnými a tím je láska,“ která letošní Vánoce prožije se svým přítelem Jakubem Strangmüllerem .

Na celý videoklip k písni „Ve hvězdách“ se už dnes můžete podívat na hudební televizi české internetové jedničky www.mixer.cz.

Reklama

Další články

Načítám