Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo si může dovolit půjčit si na celý den pověstnou salátovou mísu, pohár pro vítěze tenisového Davis Cupu, který v pátek začíná v Praze. Královně Pařížské, krásné podnikatelce Tamaře Kotvalové (60), se to podařilo.

Po celý den se dveře jejího obchodu s luxusními hodinkami netrhly a ochranka měla co dělat, aby uhlídala nenechavé ruce návštěvníků. Poháru se totiž nesmí nikdo dotknout. Super.cz byl svědkem toho, že pánové byli skutečně nekompromisní. Neunikla jim ani spisovatelka Bára Nesvadbová (49), která chtěla mít exkluzivní fotečku.

"Ruce pryč," dostalo se jí varování, že ani ona nedostane výjimku, ačkoli ji Tamara Kotvalová osobně pozvala. "Musela jsem slíbit, že dáme na pohár opravdu pozor. Je zakázáno se ho dotýkat, aby se neničil," vysvětlovala opálená Tamara, která se s přítelem Romanem Hajabáčem právě vrátila z dovolené v Abú Dhabí a na sledování Davis Cupu už se těší.

Na rozdíl od Báry je velká tenisová fanynka. "Já mám doma v garáži raketu, kterou jsem snad nikdy nepoužila. Ale přemlouvám dceru Bibi, abychom začaly hrát. U nás v Měchenicích mám kousek od domu kurty a myslím, že je to úžasný sport pro jaro a léto," míní Bára, která zatím cvičí pouze pilates, ale přesto je neuvěřitelně štíhlá.

Reklama

Další články

Načítám