Hlavní obsah
Článek

Nová láska Venduly Svobodové (52) Vladimír Waas (54), kterého nedávno i s přítelkyní nachytali paparazzi při vášnivém líbání, je do rozvádějící se prezidentky nadace Kapka naděje bezhlavě zamilovaný. Dokonce až tak, že ji hodlá pojmout za svou choť.

S Vendulou se byznysmen seznámil v pizzerii v Říčanech, když bylo jediné místo u toho stolu, kde už seděla ona. Prý vůbec netušil o koho jde, ale skvěle si s ní rozuměl, takže si vyměnili telefonní čísla. První rande prý proběhlo na houbách.

Vladimír je osm let rozvedený a má dvě děti. Synovi je dvaadvacet, dceři bude patnáct a o potenciální maceše už vědí. „I když jsem byl jenom jednou ženatý, tak v mých předchozích vztazích jsem se snažil, aby to vyústilo do nějakých trvalých svazků. Vždycky tam tento záměr byl a s Vendulkou jsem také připraven jít do vztahu naplno,“ svěřil se v rozhovoru pro Sedmičku Waas, který chce s Vendulou strávit nejdříve letošní vánoční svátky a pak i podzim života.

Dvojice zatím spolu nebydlí, navíc i přes zamilovanost je velice obezřetná. „Je to taková počáteční fáze. V mém i ve Vendulčině věku to už je trošku s takovou opatrností, protože oba jsme měli vztahy, které se nepodařily, a člověk po tom prožívá půlrok nebo rok takové trápení. A nechce, aby se to stalo znovu,“ dodal nový partner Svobodové.

Reklama

Další články

Načítám