Hlavní obsah
Článek

Herec Bob Klepl překvapil. Deset let se mu dařilo tajit vztah s dramaturgyní Divadla Na zábradlí Ivanou Slámovou. Najednou se ji rozhodl představit. "Pojďte si mě vyfotit s přítelkyní," vyzval fotografku Super.cz. Rozpovídal se i tom, že se poznali právě v divadle, kde Ivana pracuje a Bob tam hostuje. "Ale nebydlíme spolu," dodal.

Herec sice bydlí v domě na okraji Prahy, ale nikoli sám. Pořád s ním žije pětadvacetiletý syn a devatenáctiletá dcera. "O všechno se starám já. Původně jsem chtěl od syna, aby mi přispíval na domácnost, ale nějak jsem to vzdal," svěřil se Klepl. Dcera ještě studuje, ale syn pracuje. Stará se o mezinárodní letecké transporty orgánů. "Jednu dobu s námi bydlela i synova přítelkyně, ale to jsem zatrhl. Chci mít svůj klid," dodal.

Před třemi roky se v médiích psalo o vztahu Klepla s mladou herečkou Markétou Coufalovou. S ní se rozešel kvůli velkému věkovému rozdílu. Zdá se ale, že Klepl žil dvojí život. O tom, že má souběžně dvě ženy, tušil asi málokdo. "Jsme spolu s Ivankou průběžně už deset let. Nežijeme spolu, ale navštěvujeme se," svěřil se nečekaně.

Reklama

Další články

Načítám