Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou nám ale vztahové veletoče! K úternímu trestnímu líčení proti Josefu Rychtářovi (65), během nějž měla vypovídat Iveta Bartošová (†48), ale nedorazila kvůli zranění, s nímž leží v nemocnici, přišel i Zdeněk Macura (49), zpěvaččin bývalý milenec a navíc bojovník proti údajnému Rychtářovu násilí. A nebyl sám. Za ruku se ho jako klíště držela emilenka hraběte Domenica Martucciho (47), dalšího bývalého ložnicového kamaráda Ivety. Třiadvacetiletá blondýna Eva se usmívala do fotoaparátů jako profička a Macura se vedle ní tvářil blaženě jak školák, který si poprvé sáhl na ženu.

Eva Feuereislová je známá tím, že se za každou cenu snaží stát slavnou. To se jí po boku Martucciho skutečně podařilo, když si uřízla ostudu v SuperStar. Ani její obvinění italského barona Prášila z toho, že má rád sex se psy, z ní ale českou Madonnu doteď neudělalo.

Zkusila ještě ukázat ňadra, a když ani to nepomohlo, naskytla se naštěstí pro ni nová příležitost. „Ozvali jsme se vzájemně na Facebooku, jsme prakticky sousedé. A k soudu jsem ji vzal proto, abych nevypadal divně, kdybych zase přišel sám. Nic mezi námi není, jen jsme byli dvakrát na kávě,“ dušuje se Macura.

Eva se snaží v šoubyznysu zabodovat už řadu let. Právě kamarádstvím se známými lidmi se prý oháněla, když se snažila Macurovi vetřít do přízně. „Díval jsem se na ni a nějak to nechápal, téhle oblasti nerozumím. Je to mladá holka, nic negativního jsem nezpozoroval a rozhodně jsem se nezamiloval,“ dodal Macura.

Dobře ale známe mocné ženské zbraně, co dokáží, když se příslušnice něžného pohlaví rozhodne dosáhnout svého. Snad tedy Macurově staromládenectví nezvoní hrana…

Reklama

Další články

Načítám