Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stephanie Rose Bongiovi (19), jejímž otcem je slavný rocker Jon Bon Jovi (50), má pořádný malér. Ve středu brzy ráno byla podle informací serveru People.com nalezena na kolejích své vysoké školy pod vlivem heroinu. Následně ji ještě zatkla policie.

Policie kolem druhé hodiny ranní obdržela telefonát, že Stephanie leží bezvládně ve svém pokoji na uznávané internátní škole Hamilton College v Kirklandu ve Washingtonu, kde roční školné vyjde v přepočtu na více než milión korun.

V pokoji, který policie prohledala, byla nalezena marihuana, malé množství heroinu a vybavení potřebné k přípravě nebo aplikaci drog, slangově zvané ‚nádobíčko‘. Stephanie, která se rovněž snažila prosadit na poli modelingu, byla zatčena a obviněna z nelegálního držení drog. Policisté zadrželi ještě jejího jednadvacetiletého spolužáka Iana S. Granta z New Jersey.

Zpěvákova dcera byla převezena do vazby, odkud byla ale zakrátko propuštěna na kauci. Případ se i nadále prošetřuje a čeká na soudní přelíčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám