Hlavní obsah
Článek

Mladé, krásné, sympatické, zajímavé a chytré dívky mají opět šanci! Také letos se koná populární soutěž krásy Supermiss, která už příští týden rozjede castingy pro všechny atraktivní dívky toužící po prestižním titulu královny krásy.

V loňském ročníku Supermiss zvítězila tehdy čtyřiadvacetiletá modelka Darja Jacukevičová z Brna, která pochází z Běloruska. Že se jedná o parádní kočku, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Sympatická Darja si vítězství v soutěži, kterou pořádá automobilový závodník Tomáš Vavřinec, moc pochvalovala. Hned se jí začaly hrnout lukrativní nabídky ze světa modelingu a Darja jich dokázala náležitě využít. „Zviditelnila jsem se, chodí mi více pozvánky. Je to příjemné," svěřila se Super.cz krátce po získání titulu Supermiss kráska.

Ač se může pochlubit dokonalou sexy postavou, jednou by se chtěla ubírat úplně jiným směrem než na přehlídková mola. Ráda by prý pracovala jako policistka u cizinecké policie, kde by využila znalosti ruštiny. Takže, jak vidno, šanci v Supermiss nemusí mít jen dívka živící se výhradně modelingem. Castingy se konají příští týden od středy do pátku v Ostravě, Brně a Praze. Slavnostní finálový večer se pak uskuteční 21. prosince v Hotelu Hilton Prague.

Reklama

Další články

Načítám