Hlavní obsah
Článek

A pak že nerostou! Modelka Agáta Hanychová (38) se v rámci reklamy na jeden přípravek rozhodla sundat podprsenku a vystavit svá ňadra na odiv! „Mám menší dvojky,“ svěřila se s tím, že díky krému na zvětšení bude mít do měsíce trojky, přestože jejího manžela Jakuba Prachaře (40), vnuka představitele zlého statkáře Trautenberka z Krkonošských pohádek Ilji Prachaře, ňadra vůbec nezajímají!

„Jestli je Kuba horňák nebo dolňák? Já hlavně myslím, že hlavák. A velikost prsou rozhodně neřeší,“ svěřila se Super.cz Agáta při prezentaci krému v paláci Flora. „Zvětší se mi o jednu velikost. Je to přírodní cestou a hlavně to výsledný efekt stihne udělat za měsíc, takže to zvládnu do svatebních šatů, které mám bez korzetu a podprsenky,“ tvrdí.

I když už je vdanou paní, prý má volné pole působnosti a může ukázat, co hrdlo a peněženka ráčí. „Kuba mi nic nezakazuje, můžu si dělat, co chci, ale třeba do aktů bych nikdy nešla,“ říká tvrdošíjně Agáta Hanychová.

Po mediálně hojně propírané veselce prý může zakázky přehrabovat vidlemi. „Přibyly mi hlavně ty větší. Menší, jako třeba diskotéky, už stejně nechci moc dělat. Coby vdaná paní jsem na to už stará. Ale kampaní je najednou víc,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám