Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda filmů pro dospělé Robert Rosenberg (49) se rozpovídal o tom, jak se vlastně dostal k natáčení lechtivých snímků..

Dokonce si podle svých slov splnil svůj dětský sen. „Když jsem byl malý, objevil jsem u táty sbírku porna, což tehdy nebylo legální. Začal jsem to prodávat a vydělal spousty peněz, takže jsem si říkal, že tuhle práci bych někdy rád dělal,“ vyprávěl v pořadu Limuzína Rosenberg s tím, že mu tehdy bylo třináct let.

Další svůj dětský sen si splnil nedávno, když si zaboxoval s předním českým boxerem a dnes už i evropským šampiónem Lukášem Konečným. Rosenberg promluvil také o svých zkušenostech z vazby, kde strávil šest měsíců.

„Je to výchovné a zajímavé, ale u nás ta vazba a výkon trestu má spíš princip zastrašovací, když někoho potřebujete zlikvidovat, tak ho na chvíli zavřete, tím přijde o přátele, na veřejnosti začne působit jako negativní osoba, přijde o majetky, protože nemůže splácet třeba hypotéku, a nakonec dokážou člověka dostat až ke krachu,“ míní Rosenberg, který byl tehdy obviněn hned z několika trestných činů.

Společně s moderátorem Mírou Hejdou si Rosenberg zavzpomínal na staré dobré časy. Jak se mu líbila projížďka v unikátní sedmimetrové limuzíně, kolik tehdy bral za jeden natáčecí den a další pikantnosti z jeho života se dozvíte už zítra večer na Óčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám