Hlavní obsah
Článek

Tak o téhle atraktivní krasavici s luxusním tělíčkem ještě hodně uslyšíme. Jmenuje se Tereza Šauerová, je jí pětadvacet let a už brzy okouzlí všechny muže jako atraktivní Playmate.

Svůdná fitness trenérka ozdobí březnovou obálku Playboye a soudě podle jejích fotek v rajcovním prádélku, které dostávají do kolen nejednoho milovníka nefalšované ženské krásy, se čtenáři mají opravdu na co těšit.

„Stát se Playmate je úžasně prestižní věc. Každý týden dostává Playboy spoustu nabídek od neznámých dívek i od celebrit, aby se mohly do časopisu dostat. Focení má výbornou atmosféru, celý tým se o modelku skvěle stará a zažije se u toho spousta legrace,“ prozradila Super.cz sympatická kráska, která rozhodně nepatří k žádným nezdravě vyhublým modelkám.

„Prý mám nejlepší břišáky ze všech Playmate na světě,“ smála se Tereza a vy jí můžete dát za pravdu. Její postavičku jako ze žurnálu obdivujte v naší fotogalerii!

Tereza je nejen osobní trenérkou, ale i výživovým poradcem či instruktorem TRX a bodystylingu. „Zatím jsem na volné noze. Moc ráda bych ale pracovala v nějakém významném fitku. A myslím, že by pro takové fitko nebylo špatné, kdyby mělo ve svých řadách úřadující Playmate,“ míní Tereza, která zároveň studuje řízení lidských zdrojů a vůbec by se nebránila ani nabídkám ze světa modelingu. Zatím má našlápnuto víc než dobře.

Reklama

Další články

Načítám