Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si s manželem Karlem Vágnerem plánovala, že se už tento měsíc přestěhují do nového bytu v pražských Dejvicích a oslaví zde se svými dvěma syny první Vánoce. Rekonstrukce podkrovního apartmá, k němuž přidali půlku odkoupenou od Dary Rolins (51), se ale natolik protáhla, že na stěhování to zatím nevypadá.

„Museli jsme vyměnit architekta, který svou práci nezvládl. Zároveň se stavba zdržela kvůli tomu, že jsme měnili dispozice bytu a čekali jsme na povolení památkářů," říká Krainová, která ve svém bytě snů posunovala příčky a budovala prostornou terasu.

V těchto dnech je stavba prakticky dokončena a modelka vybírá jen vybavení bytu. „Nastala ta příjemnější fáze, kdy můžu rozhodovat, jaký vybereme stůl, sedačku nebo postel. Tohle mě už moc baví," říká Krainová.

Po dobu rekonstrukce sídlí Krainová se svou rodinou na luxusní adrese v pražském Slovanském domě. „Jsme spokojení, máme tady vše, co si můžeme přát. Chvíli jsme dokonce uvažovali, že tady zůstaneme, ale nakonec budeme jistě rádi, že se přesuneme do svého," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám