Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslulý kubánský módní návrhář Osmany Laffita umí stále překvapovat. Super.cz prozradil, že začal nosit boty s osmicentimetrovým podpatkem. A doslova trpí. "Bolí to, hrozně to bolí," řekl Super.cz návrhář.

"Hodně vysoké podpatky dávám ženám na svých přehlídkách. Dnes jsem je vyzkoušel. Je to můj trest. Holky mají jedenácticentimetrové, já mám podpatky vysoké osm centimetrů," prozradil Laffita.

A co by si známý návrhář nikdy na sebe nevzal? "Vložky, abych se nepočůral. Ty doufám nebudu nikdy potřebovat," dodal se smíchem Laffita.

Zpěvák a herec Pavel Vítek se na luxusní módní show Osmanyho Laffity před pražským Rudolfinem přiznal, že nesnáší kravaty. Nejvíce se styděl na divadelních prknech, kde musel obléknout pořádně odhalený model. "Hrál jsem Richarda III. Byl jsem hodně spoře oděn a celý jsem byl pomalovaný stříbrem. To jsem se opravdu dost styděl," prozradil Vítek.

Herec Petr Vágner zase překvapil, že dělá manželce Gábině doma módní přehlídky. "Dělám jí přehlídky trenek, předvádím spodní prádlo," dodal Vágner.

Reklama

Další články

Načítám