Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva měsíce sbírala Hana Gregorová (71) vnitřní sílu, aby se zbavila osobních věcí, které jí zůstaly po Radoslavu Brzobohatém (†79). Zejména oblečení bylo paní Haně líto vyhodit do popelnice, a tak se jím rozhodla obdarovat příbuzné a známé.

Prý nebylo vůbec jednoduché vybrat přesně ty osoby, které si budou věcí po legendárním herci vážit. „Když někomu něco dám z Radkových věcí, tak jen takovému člověku, který je bude nosit a bude si toho vážit a těšit se z toho, že od něj něco má,“ řekla Aha! vdova po herecké legendě.

Tím, kdo herečce při třídění věcí okamžitě padl na mysl, byl rodinný přítel Bolek Polívka. Vydala se proto za ním na jeho farmu do Olšan a do zavazadla přibalila manželovo sako. „Měli se moc rádi, byli to pravověrní Valaši. Vysedávali spolu u dobrého vína, vždy si měli co říct,“ posmutněle vypráví Gregorová, která se s odchodem životní lásky ještě nedokázala vyrovnat.

Reklama

Další články

Načítám