Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tak to tu ještě nebylo. Stačí se projít po holešovickém showroomu a hned je vidět, že v Alze se něco děje. Jarní výprodej je tady a slevy až 70 % dostaly každého. A pozor, finále se blíží, neváhejte ani den, protože 20. května končíme.

Jedinečná příležitost jarních výprodejů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Chystáme se na dovolenou. Letos chceme jet opět k moři, ale s malými dětmi musíme vyrazit už na začátku léta,“ usmívá se paní Novotná s kočárkem, která si objednala v jarním výprodeji kameru Panasonic. Sleva 20 % uprostřed začínajícího jara je přeci fajn. „Když jsem viděla, že jsou nyní velké slevy i na tablety a čtečky, tak si říkám, že asi neodolám,“ dodává maminka z Prahy. Ano, je to tak! Slevy na Alza.cz lze využít i k vybavení se na letní dovolenou. Proč si balit do kufru knihy na dovolenou, když si můžete pořídit na Alza.cz v jarním výprodeji čtečku elektronických knih. A rozhodně nemusíte mít strach, že neseženete své oblíbené knihy. „Když jsem zjistila, že si v Alze mohu koupit nejen čtečku za vynikající cenu, ale také je zde ohromný výběr elektronických knih, už jsem se rozhodla,“ dodala mladá maminka, když v holešovické pobočce dokončila u počítače objednávku a spěchala ji zaplatit. Jarní výprodeje jsou opravdu pro každého.

Je libo myčku? Nebo televizor? Slevy táhnou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výprodeje zasáhly všechny kategorie a vybrat si není vůbec těžké. Notebooky, monitory, foťáky i kamery, příslušenství, ale také bílá elektronika. Pořídit si na chatu myčku za pár korun nebylo nikdy jednodušší. A proč také ne? Vždyť na Alza.cz je nyní značková myčka Zanussi za 4 999,- Kč. Sleva 36 % je opravdu parádní. „Koupil jsem si nový televizor na chalupu. Ceně opravdu nešlo odolat,“ potěšeně nám řekl starší pán, když si odnášel zbrusu novou LCD televizi do auta: „A víte, nejvíc mi udělala radost zrychlená možnost zaplacení zboží. Nakoupil jsem za skvělé peníze a ještě ušetřil čas.“

Pozor – výprodeje 20. května končí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní výprodeje jsou v plném proudu a na Alza.cz si nyní můžete udělat opravdu hodně radosti. Výprodej však za několik dní končí, neváhejte proto ani minutu a pojďte se podívat, co všechno můžete mít za jarní ceny. Stačí se podívat na stránky Alza.cz a vybrat si tu svoji slevu. Ale pozor! Již 20. května končíme.

Další články

Načítám