Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato populární herečka se proměnila v legendárního komila Harpa Marxe a poznal by ji opravdu málokdo. Nalíčená je vážně dokonalá. Snímek pro charitativní kalendář fotila se svým manželem Jiřím Ornestem, který se převtělil v Harpova bratra Groucha Marxe. Tak co, poznali jste ji?

Ano, je to Daniela Kolářová. Původně ale měla roli komiků ztvárnit úplně jiná slavná manželská dvojice. „Daniela s Jirkou byli první v pořadí, když jsme narychlo museli najít novou dvojici místo té, která focení na poslední chvíli kvůli nemoci musela zrušit. Vůbec jsme si nebyli jistí, jestli nás Daniela Kolářová s Jirkou Ornestem nevyhodí. Přeci jenom jsou to vážení herci, takže jsme měli trochu obavu," prozradili autoři kalendáře Marek Škarpa a Petr Kurečka.

Udělat z Jiřího Ornesta Groucha Marxe s typickým namalovaným knírem, obočím a s doutníkem v puse bylo překvapivě snadné. „To jeho líčení je ikonické. Zadejte si na internet  jméno Groucho a vypadne na vás spousta typických fotografií. Harpo je zase o kostýmu, paruce a klasických grimasách," upřesňují.

„Jirka a Daniela mají obrovský smysl pro humor, to focení bylo jako lázně po všech těch nervech. Když jsme měli výslednou fotografii, spadl z nás obrovský stres," dodali autoři kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám