Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahulena Bočanová (57) vyměnila vtip za sex-appeal. Herečka údajně pustila k vodě kolegu Michala Kavalčíka, kterého zná veřejnost spíše pod označením Ruda z Ostravy a schází se s exotickým tanečníkem Jonesem Santos Santanou (23).

Uhrančivá kráska se s o 22 let mladším hřebcem z Brazílie zná už řadu let, a dokonce k němu chodila na hodiny tance. Šikovný tanečník se podle všeho z tanečního parketu protancoval až k herečce do ložnice. „Dlouhou dobu byli jen kamarádi, ale na jednom večírku to mezi nimi zajiskřilo. Pár drinků a Mahulena září štěstím. Takový temperamentní chlap vedle ní chyběl,“ prozradil deníku Blesk přítel Bočanové.

„Mahu je velmi dobrá přítelkyně a je moc milá,“ svěřil se deníku exotický tanečník. Herečka je mnohem opatrnější a po předchozích zkušenostech s vykutálenými milenci označuje vztah za čistě přátelský. „Známe se mnoho let, učíme se salsu,“ řekla Blesku. „Žádného přítele nemám a žádného nechci. Joe je tanečník a dlouholetý kamarád,“ bránila se pro změnu v konkurenčním deníku Aha!.

Jisté je, že mezi Bočanovou a Santanou je něco víc než jen vztah tanečního lektora a žačky. Dvojice spolu tráví spoustu času a Mahulena Jonesovi dokonce půjčuje svůj terénní vůz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám