Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznáte, který slavný manželský herecký pár si zahrál na populární komiky Laurela a Hardyho? Dokonale nalíčení se do nich převtělili Václav Vydra s Janou Bouškovou. A snad jen podle výšky bylo jasné, že Boušková byla dokonalým Hardym a Vydra Laurelem. Václav a Jana nafotili úžasný snímek pro charitativní kalendář Proměny 2013.

„Jana a Vašek jsou neuvěřitelně vytížení herci. Nepřeháníme, hrají opravdu každý den. Navíc neustále natáčí, takže bylo opravdu těžké sladit jejich program a najít tři hodiny pro naši proměnu. Scénu jsme postavili ve zkušebně Divadla U Hasičů. Jana i Vašek byli tak unavení, že při maskování pospávali. Navíc se na našem focení viděli po pár dnech, takže jsme jim vlastně zprostředkovali teplo domácího krbu, i když v roli dvou slavných komiků," prozradili autoři.

"Bylo to rychlý. Za hoďku jsme byli hotoví. Focení je pro mě otrava. Ale důležité je, když ta fotka má smysl a dobře to dopadne." řekl Super.cz Václav Vydra. "Mě to bavilo moc. Když nám zavolali, že máme fotit Laurela a Hardyho, vtipný byl můj syn, když řekl: Který asi budeš ty, mami?" prozradila se smíchem Boušková.

"Chlapů už mám za sebou dost. A hrála jsem i vojáka, chlapa v reklamě, kde hrál Vašek starou uklízečku," dodala Boušková. "Jana hrála už i slepici," dodal se smíchem Vydra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám