Hlavní obsah
Článek

Občas se fotografie celebrit nepovedou tak, jak by se jim to líbilo. O to vtipnější je výsledek. Tentokrát vám Super.cz přináší sérii vskutku unikátních fotek. Těmi zabodovali především lidé, kteří se kolem známých osobností náhodně nachomýtli.

Hned dvakrát se malá nepříjemnost přihodila švédské modelce a herečce Victorii Silvstedt (36). Loni v létě se jí na dovolené ve francouzském Saint-Tropez podařily ukázat bílé krajkové kalhotky. O půl roku později na ostrově Svatý Bartoloměj chtěla nafotit pár pěkných snímků v plavkách. V pozadí spolu s balvany ležela i postarší paní, která celkovou estetickou stránku značně narušila.

Řada skandálních fotek vznikla na plážích při oblékání do plavek. Zkušenost s tím má například tenistka Serena Williams (29), která své tělo začátkem dubna vystavila slunci na pláži v Miami. Její nemalou zadnici se snažil na mobil nenápadně zvěčnit jeden z okolních „čumilů“. To samé se přihodilo i kanadsko-švédské herečce a modelce Malin Akerman, která si na Miami užívala o měsíc později.

Koncem dubna natáčela zpěvačka Beyoncé (42) nový videoklip ve francouzském hotelu Ritz. Jelikož však neměla celý hotel rezervovaný pro sebe, našel se zvědavý host, kterého velice zajímalo, co se děje venku. V okně nad hlavou zpěvačky pak vypadal jako duch.

Zábavný moment nastal také letos v únoru při focení Playmate Shauny Sand (39) na pláži v Miami. K vnadné krásce se začal dobývat zřejmě jeden z jejích starších obdivovatelů. Nejen, že se s ní chtěl mermomocí seznámit, ale na snímku to vypadá, jako kdyby si chtěl také sáhnout na její silikonem vylepšené přednosti.

Nejkomičtější fotografie však vznikla před dvěmi lety na pláži v Malibu, kde se zrzavá pseudocelebrita Phoebe Price (32) fotila s jedním fanouškem. Škodolibost ženy, která mu na pláži dělala společnost, byla pořádná. Neváhala mu stáhnout plavky zrovna ve chvíli, kdy fotograf zmáčkl spoušť.

Reklama

Další články

Načítám