Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A máme tady další odhalený recyklát šatů, který se objevil v taneční soutěži StarDance. Jak vás pravidelně informujeme, aktéři v populární taneční soutěži často vlní své boky v obnošených outfitech, které zdědí po svých předchůdcích, nebo po hvězdách z jiných pořadů.

Tentokrát si stejného modelu šatů všimla zpěvačka Lucie Vondáčková (44), která taneční show pravidelně sleduje.

„Koukáte na StarDance? Minule jsem tam viděla "své" Cha-cha šaty,“ svěřila se svým fanouškům na sociální síti zpěvačka.

Jednalo se o odvážné modré šatičky, které Vondráčková oblékla před pěti lety v pořadu Tanec kolem světa. Lucie tehdy zatančila po boku Michala Kostovčíka a diváci řičeli nadšením.

Stejné šaty letos oblékla půvabná tyčkařka Kateřina Baďurová, jež to na parketu roztáčí společně s Janem Onderem. Kateřině to moc seklo a nyní ji může hřát na srdci, že tančila ve stejně krásných šatech jako populární Lucie Vondráčková.

Jak vidno, ve StarDance se objevuje jeden recyklát za druhým, a tak jsme zvědaví, s jakými dalšími obnošenými róbami či smokingy se soutěžící vytasí příště. Televize si hraje na luxus, letos oblíbenou show ale hodně ošidila. Podle našich informací totiž šetří nejen na kostýmech, ale také výrazně snížila honoráře celebrit a tanečníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám