Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Lucie Borhyová (45) vypadá tak spokojeně, že jí radost tryská ze všech pórů těla. Díky lásce ke sporťákovi Michalu Hrdličkovi jenom kvete a možná je jen otázkou času, kdy svůj svazek zpečetí svatbou a miminkem. Podívejte se na video, co nám Lucka k veselce i druhému dítěti řekla!

Borhyovou jsme potkali na tiskovce Novy ke společnému projektu s nadací Dobrý anděl, jež pomáhá rodinám, které postihla zákeřná nemoc rakovina. Každý může přispívat ze svého platu měsíčně určitou částkou, a odteď tak činí i hvězdy televize Nova.

„Bohužel máme s rakovinou zkušenosti v rodině. Jde o někoho z blízkých lidí, ale asi bych to nekonkretizovala. Naštěstí se nám podařilo léčbu úspěšně dokončit. Sice se nám to postupně vrací, ale bojujeme celá rodina dohromady. Je strašně důležité pozitivní myšlení, ta hlava, jak k nemoci přistupujete, to dělá hodně. Snažíme se dodávat pozitivní energii, že všechno dobře dopadne,“ řekla nám Lucie, která kvůli vlastním zkušenostem s rakovinou sama nepodceňuje prevenci a pravidelně chodí na lékařské prohlídky.

A jaké procento platu chce na charitu dávat? „Nerada bych ostatní ovlivňovala. Lidé by si mohli říci: Aha, ona platí tolik, to my si dovolit nemůžeme. Člověk kvůli tomu sám nemá strádat, ale pomoci dobré věci. I kdyby jen padesátikorunou,“ myslí si moderátorka Televizních novin.

Sama má doma dva dobré anděly, syna Lucase a přítele Michala. Nechystá se rozšířit rodinu a vdávat se? „To je otázka soukromého charakteru. Co bude v budoucnu, uvidíte, to poznáte. Sama nevím, co nám život přinese. Ale není to blízko,“ tváří se jako vždy tajemně Lucka, která nechce ani prozradit, zda už uvažovala o tom, že by se jmenovala Hrdličková. „To bych taky nerozváděla, abyste měli překvapení,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám