Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) dnes slaví narozeniny a při pohledu na její božské tělo v plavkách musíme suše konstatovat, že tahle dvojnásobná maminka vypadá i v šestatřiceti letech naprosto fantasticky.

Štíhlá postava v kombinaci s bujným poprsím - tak tato nebezpečná kombinace dráždila kdejakého plážového playboye, který měl tu možnost spatřit atraktivní Ivu na prosluněné pláži.

Ač se nám sluníčko zatím ještě spíše vyhýbá, navnaďte se společně s námi na horké léto při pohledu na svůdnou Ivu Kubelkovou v plavkách, kterou vám dnes servírujeme jako žhavou letní vzpomínku.

V naší fotogalerii hodně rychle zjistíte, že někdejší vicemiss Kubelkové to nesekne jen v rajcovních bikinách, ale i v jednodílných plavkách.

Jejímu nádhernému tělu kdysi neodolal ani hokejista Jaromír Jágr (52), který s Ivou chodil dva roky, a byla to jedna z jeho prvních vážnějších známostí. V současnosti Kubelková už více jak deset let žije s podnikatelem Jiřím Doležalem, s nímž má dcery Natálii (8) a Karolínu (4).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám