Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská star Geena Davis, která je nejen úspěšnou herečkou, ale také scenáristkou a producentkou, stárne s velkou noblesou a grácií. Zřejmě i za pomoci šikovných rukou svého muže plastického chirurga. Ale co na tom? Talentem oplývala od začátku své herecké dráhy, mezi sexuální symboly však nepatřila nikdy. Vy si ji budete pamatovat z kasovních trháků Moucha, Beetlejuice, Thelma a Luisa nebo Hrdina proti své vůli. Právě dnes slaví své padesátésedmé narozeniny.

Po nevydařených manželstvích s podnikatelem, hercem a režisérem našla herečka štěstí ve čtvrtém manželství. Plastický chirurg Reza Jarrahy a Geena Davis se vzali prvního září 2001. O rok později, v šestačtyřiceti letech, Geena porodila své první dítě, dcerku Alizeh Keshvar. V osmačtyřiceti Geena porodila dvojčata Kiana Williama a Kaiise Stevena, a stala se tak jednou z nejstarších matek mezi hollywoodskými star.

Běžnému návštěvníkovi kin se však Geena ztratila z očí. V posledních letech se věnovala nejen rodinnému životu, ale také producentským aktivitám a zahrála si v několika úspěšných amerických televizních seriálech. Na blížící se šedesátku však Geena nevypadá ani náhodou. Posuďte sami v naší galerii, kde se můžete podívat, jak držitelka Oscara a Zlatého glóbu zkrásněla v průběhu času.

Reklama

Další články

Načítám