Hlavní obsah
Článek

Tak tohle rozum nebere. Zpěvačka a 'cokoliv si můžete přát v českém šoubyznysu' Karolína Krézlová (36) se snažila z nepochopitelných důvodů utajit, že měla intimní vztah s DJem Tiestem, který je světovou hvězdou. Když to na ni Super.cz práskl Sámer Issa, byla pořádně naštvaná a proběhla kvůli tomu spousta scén.

"Toho kluka znám už hodně dlouho a vážil si toho, že jsem o něm nemluvila. Tohle je fakt průšvih," svěřila nám Karolína.

"Už se mi to stalo jednou. Loni jsem odjížděla od Bolta a byli jsme trochu rozhádaní. Moje kamarádka pak dala médiím informaci, že spolu něco máme. Ale oni mají fakt monitoring médií na celém světě, takže mi za týden zavolal, proč jsem to udělala. To se nedalo vysvětlit. A teď je to to samé," vyprávěla.

"Myslela jsem si, že by Tiesto mohl udělat parádní reklamu na můj duet se Sámerem, udělal by nějaký remix. Ale Sámer to všechno zkazil," pokračovala. "A nepřispělo to ani mně. Nechci vypadat jako milenka slavných osobností, ale profilovat se jako zpěvačka," dodala.

Se Sámerem si už ale všechno vyříkali a normálně spolu vystupují. "On je napůl Syřan, je hodně temperamentní, je prostě divočejší než my a s tím se musím stejně jako ostatní srovnat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám