Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) je mužem mnoha profesí. Naposledy jsme jej překvapivě zastihli jako moderátora. „Nedělám to rád. Moderovat se sice naučí i cvičená opice, jen to chce trénink, ale zazpívat tři písničky na playback je mnohem příjemnější a máte za to víc peněz,“ vysvětlil Super.cz Sagvan.

Výjimku, a to dokonce bez nároku na honorář, udělal na vernisáži fotografa Jakuba Ludvíka. „Nevzal bych si od něj ani vindru a on by mi ji stejně nedal. I všichni ostatní tady vystupovali zadarmo,“ objasnil Sagvan.

Jedno přání ale kamarádovi nesplnil. „Jakub mě fotil v šusťákovém bezdomoveckém oblečku z Dětí ráje a chtěl, abych to tady v něm uváděl. To jsem tedy odmítl, dvojnásobného šaška ze sebe dělat nemusím,“ řekl.

Naopak se velmi vyšvihl podle posledních trendů, i když o sobě sám tvrdil, že vypadá jako hastroš. „Doma se mi kalhoty srazily v sušičce, což mi zapomněli říct, a sako mám po babičce,“ řekl ke svým módním úzkým krátkým kalhotám a sáčku z jemňoučké kůže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám