Hlavní obsah
Článek

Přestup Leoše Mareše (47) na Primu, o němž vás on-line deník Super.cz informoval jako první, není jen největší podobnou událostí posledního desetiletí, ale i částky, které kolem stále nejžádanějšího českého moderátora létají, jsou rekordní! Podle dobře informovaného zdroje se Leoš stanici upsal na celý rok za částku, po které by někteří mohli puknout závistí!

Mareš se jako v prvním svém „primáckém“ projektu objeví ve čtvrté sérii Česko Slovensko má talent, kam nastupuje jako porotce. Všichni by asi čekali, že spíš obsadí moderátorský post, jenže podle znalců má výmluvný Leoš po letech samostudia českého i zahraničního šoubyznysu možná ještě větší zkušenosti, než protřelý producent Jaro Slávik.

To ale není jediný džob, který si s televizí, sídlící na Palmovce, vyjednal. „Kromě toho mu od září na Primě poběží každý týden jeho vlastní talkshow. A ve smlouvě má, že za to od stanice dostane neuvěřitelných sedm miliónů korun,“ sdělil nám náš informátor, který je dobře obeznámený s nejlepšími televizními kontrakty českých hvězd a tvrdí, že jde o historicky největší sumu.

„I takový Jan Kraus má méně. I kdyby byla pravda, že má za díl Show Jana Krause sto tisíc, jak se podle mě chybně traduje, stále jde za rok jen o zhruba čtyři a půl miliónu korun, takže ho Mareš svým honorářem předčí,“ tvrdí zdroj.

Leoš Mareš se stále ke svému novému angažmá nechce vyjadřovat, večer ale ve zpravodajství Primy naše exkluzivní zprávy o jeho nástupu do Talentu potvrdil.

Reklama

Další články

Načítám