Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle je doslova největší televizní přestup uplynulých let! Po devíti letech strávených na obrazovkách Novy, kde dělal Big Brothera i všechny pěvecké a talentové show, se podle našich exkluzivních informací nejžádanější český moderátor Leoš Mareš (47) upsal konkurenční Primě. Bude hlavní hvězdou čtvrté řady Česko Slovensko má Talent. „Leoš ale neobsadí post moderátora, míří do poroty,“ řekl Super.cz zdroj.

Většina už ho pohřbívala; zdálo se, že jeho sláva upadá. Teď ale všem škarohlídům zavře pořádně ústa svým návratem ve velkém stylu. Jeho přestup se dá přirovnat snad jen k odchodu Jana Krause z České televize do stejné stanice, kam míří i Mareš.

„Leošovi připadalo hrozně zvláštní ocitnout se v porotě. Jenže mezi talenty se pohybuje odmalička, viděl desítky velkých show v Las Vegas, rozumí téhle oblasti jako u nás málokdo a určitě k tomu bude mít co říci,“ sdělil nám náš informátor, který nás zapřísahal, abychom neuvedli, odkud je, ani jeho postavení v šoubyznysu, ani město, z jakého pochází, jinak by mu televize či sám moderátor nejspíš zakroutili krkem za předčasné vyzrazení informace, kterou si Prima schovávala jako velkou bombu.

Sám Mareš nezvedal celý den telefon, ani jeho nová domovská stanice naše zaručené zprávy nechtěla potvrdit. „Tyto informace zatím nebudu nijak komentovat,“ řekl Super.cz šéf PR stanice David Vaníček, nešťastný z toho, že zpráva unikla. „Jsem nadšený. Je to práce snů,“ prozradil později ve zpravodajství Primy Leoš.

Velkou otázkou zůstává, zda moderátor nahradí někoho z trojice dosavadních porotců, tedy Jaro Slávika, Lucii Bílou nebo Martina Dejdara. Spekuluje se však o tom, že nejspíš trojici doplní a nikdo tak nedostane padáka.

Castingy k čtvrté řadě soutěže probíhají od konce dubna až do osmnáctého května. Lze očekávat, že prvních dílů se na obrazovkách dočkáme v průběhu léta.

Reklama

Další články

Načítám