Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Téměř každá žena se někdy setkala s problémem sehnat krásnou, a přitom dobře padnoucí podprsenku. Ženy s menšími prsy vyhledávají push-up podprsenky, ženy s většími pak takové prádlo, které jim poskytne celodenní oporu a dodá jejich vnadám požadovaný tvar. Ať nosíte jakoukoliv velikost, máme pro vás řešení!

Podprsenky pro velká prsa, push-upky, satén i krajka – vše se slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaké jsou nejprodávanější podprsenky? Push-upky, podprsenky pro velká prsa, romantické i sexy. Každá z vás je jiná, originální a svá. Proto Astratex.cz připravil skvělou akci, která potěší každou ženu. Na všechny nejoblíbenější podprsenky přichystal do konce týdne slevu 20 %. Vyberte si kousek přesně pro sebe – jejich kvalitu už prověřily zákaznice před vámi.

Oblečte svá velká prsa do sexy krajky. Budete neodolatelná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte větší poprsí, víte, jak je těžké sehnat padnoucí podprsenku, která bude navíc krásná. Podprsenka Fortuna je navržena speciálně pro plné poprsí. Propracovaný střih dodá dekoltu perfektní zaoblený tvar a současně vám poskytne oporu, kterou potřebujete. Průhledná krajka vám dodá sex-appeal – buďte okouzlující!

Extra plný dekolt může mít každá z vás!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vždy jste toužila po dokonale tvarovaném plném poprsí, ale příroda k vám nebyla tak štědrá? Zapomeňte na vycpávky a zvolte raději speciální push-upku. Tento kousek je vybaven speciálními košíčky z tvarované pěny, která přidá na objemu a prsa navíc dokonale vytvaruje. Také potěší kvalitním zpracováním a luxusními materiály. Zvedněte si sebevědomí a buďte proklatě sexy!

Nestárnoucí duo: sexy dekolt a romantická krajka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajková podprsenka by neměla chybět v žádném prádelníku. Krajka je typicky ženskou zbraní, která v kombinaci s krásně tvarovaným dekoltem odzbrojí každého muže. V tomto luxusním kousku budete zaručeně neodolatelná. Dodá vašim vnadám na objemu a navíc prsa krásně vytvaruje dokulata. Jemná výšivka je třešinkou na dortu. Dopřejte si luxus – zasloužíte si ho!

Bardotka pro velká prsa: dokonalý tvar za všech okolností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy s velkými prsy si mohou dovolit bardotku. Vnady každé velikosti pozvedne a dodá jim perfektně vymodelovaný tvar. Silikonový pásek, boční kostice a skvěle padnoucí střih dovolí nosit podprsenku bez ramínek a zamezují nežádoucímu pohybu podprsenky. Celodenní opora, perfektní tvar a sexy vzhled – odoláte?

Další články

Načítám