Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) si ani den po maturitě nedala pauzu. A maturitu zatím vůbec nezapila. Hned dvacet hodin poté, co úspěšně složila zkoušky dospělosti, vzala první kšeft. "Chvilku jsme poseděli s kamarády, ale pořádný mejdan bude až na konci týdne, kdy už to budou mít za sebou všichni spolužáci a slavit budeme i s učiteli," řekla Super.cz. Toho, že by některý spolužák zkoušky nesložil, se nebojí. "My jsme všichni jedničkáři," pochlubila se.

Nováčková otevírala obchod s luxusními hodinkami a šperky, které jí na pár hodin zapůjčili. Na ruce tak měla hodinky za sto padesát tisíc korun a zdobily ji šperky za milión. "Ale k maturitě jsem od nich žádný dáreček nedostala. A vlastně ještě ani od nikoho jiného," posteskla si.

Pak ovšem přišla svízelnější část akce. Jitka se musela převléknout z koktejlek do džín a nasoukat se do závodní formule. "Už chápu, proč jsou všichni závodníci malí a hubení. Nemohla jsem tam narovnat nohy," postěžovala si. "Nic horšího jsem snad nezažila. Leda předloni na dovolené na katamaránu, kde byly hrozně malé kajuty a taky jsem se tam nemohla vejít," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám