Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ženy a auta k sobě patří od nepaměti. Není proto divu, že i kolem sportovních čtyřkolových miláčků pánů tvorstva se pohybují ty nejkrásnější dívky, na které byste si jen mohli pomyslet. Podívejte se na luxusní sexbomby, které se zúčastnily soutěže Miss Autosport, a vyberte si vlastní favoritku!

Volba královny krásy proběhla koncem dubna na letišti v Hradci Králové v rámci Autosport&Tuning Show 2013. A nejhezčí dívkou se stala sedmadvacetiletá Petra Peřestá. Vypadá cizokrajně, ale dušuje se, že je Češka (Slezanka) jak poleno.

„Jsem hrozně hrdá, že jsem vyhrála. Živím se modelingem, kromě toho chodím do taneční školy a také aktivně zpívám,“ pochlubila se Super.cz tmavovlasá fešanda. Ta se prý do soutěže přihlásila proto, aby vyhrála focení na titulní stranu motoristického časopisu od předního fotografa Roberta Novotného.

„Je pravda, že ta cena mě moc zaujala. O Robertovi jsem už hodně slyšela, a tak se na focení s ním těším,“ prozradila nám kráska. Novotný sice dostal možnost předat korunku vítězce, ale vůbec nevěděl, že právě on bude navíc hlavním nevěcným darem.

„Dozvěděl jsem se to až na pódiu, když moderátor do mikrofonu řekl, co je hlavní výhrou. Byl jsem pak jako opařený, protože si nepřipadám jako tak dobrý fotograf, aby se kvůli mně holky hlásily do podobných soutěží,“ byl v šoku krátce po vyhlášení Novotný. Není ale divu, že je o něj už takový zájem. Letos se mu mimořádně daří. Skvěle nafotil hráčky Sexy ragby, do hledáčku se mu dostala luxusní Miss IT a získal i zakázky na módní fashion story, které fotil i na tak prestižním a veřejnosti nedostupném místě, jako je rezidence primátora Prahy.

Velký ohlas sklidilo i jeho focení s modelkou Eliškou Bučkovou, která si práci s Robertem pochvalovala a spřátelila se s ním.

I když Miss Autosport 2013 už byla vybrána, fanoušci rychlých aut mohou na sociálních sítích zvolit ještě dalších 12 dívek, takzvaných Tuning girls, které nafotí právě Novotný a objeví se také na obálce časopisu o automobilech. Tuning girl roku pak získá ceny za desítky tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám