Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (52) se konečně dočkala a čeká ji první rozvodové stání. "Za týden už máme termín," potvrdila Super.cz spokojeně. S manželem Patrikem Aušem ovšem stále zažívá nepříjemné situace kolem svého syna Jakuba.

Patrik totiž neustále řeší na svých stránkách na sociální síti to, že mu nechce Jakuba svěřovat, přestože má k chlapečkovi vztah jako opravdový táta a má ho moc rád. "To není o lásce, ale o spolehlivosti a zodpovědnosti. Řekla jsem to jednou a nebudu to opakovat. Ty vzkazy nejsou pro Kubu, který ani facebook nemá, ale pro média," míní Vendula, která se domnívá, že Patrikovi jde o psychické vydírání a zviditelnění jeho osoby, s čímž nechce mít nic společného.

Svobodová je ve svém životě opět šťastná vedle nového přítele. "Je starší, rozumný, inteligentní a moje kamarádky mu začaly říkat pan Držák," smála se Vendula na konto toho, že s ní nový partner ustál i skandál, když se v médiích objevily snímky, kdy s ním společensky unavená odcházela z halloweenské párty.

Reklama

Další články

Načítám