Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle bylo opravdu podivné. Modelka Petra Faltýnová (46) s milencem Leošem Marešem (47) přišli oslavovat narozeniny kamaráda, nejznámějšího českého stylisty Filipa Vaňka (46). To, že dorazili o dvě hodiny později, nikoho nepřekvapilo. Ani to, že už vypadali, že si před oslavou trochu oslavovali sami. Ale pak?

Když páreček zapálil narozeninové dorty a Vaňkovi popřál, najednou zmizel. Vyšlo najevo, že se milenci schovali pod stůl. Proč, to nikdo nepochopil, snad až na ně dva. Petra tak předvedla, zda si pod růžové šaty tentokrát oblékla spodní prádlo.

A aby toho nebylo málo, tak se modelka jala sledovat výzdobu, která spočívala v okopírovaných fotografií oslavence se známými tvářemi, kterým pomáhá s oblékáním. A snímek, na němž byla ona, okamžitě strhla.

Na to, jak pojala své účinkování v pořadu Jana Krause (70), její výstup sice neměl, přesto ostatní hosty její chování překvapilo. Snad bylo dobře, že se poté s partnerem v restauraci Tobako přesunula do uzavřené VIP zóny a odmítala poskytovat rozhovory s výjimkou toho, co přeje Filipovi k narozeninám.

"Když slavím narozeniny, nezvu si na ně média. A ani tady jsme je nečekali, přišli jsme se bavit," vysvětloval poté Super.cz Leoš Mareš.

Reklama

Další články

Načítám