Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) oslavila čtyřicítku a stále má dokonalou tvář i postavičku, kterou jí závidí většina žen. Dara na sobě nemá ani gram tuku navíc, naopak, je samý sval. Po vánočních svátcích přiznala, že přibrala čtyři kilogramy. Po těch ale není už vidu ani slechu.

Dara vyrazila na běžecký turnaj v Plzni prakticky bez make-upu. Zdobily ji jen nalíčené řasy a konturka na rtech. Své tělíčko předvedla v elastických legínách a sexy tílku. Jak se vám líbí?

Jaký je recept na dokonalé tělo zpěvačky? Pokud Dara potřebuje shodit, zahajuje speciální dietu a jí jen rýži. Hlavně se ale udržuje cvičením. "Myslím, že to je na mně i vidět, že sportem žiju. Tak to i vnímám, že by se ženy měly udržovat a měly by vypadat dobře a sexy. Neříkám, že by měly být hubené, ale pevné," říká Dara Rolins.

"Nejsem zase žádný magor, že bych trávila hodiny v posilovně. Ale mám doma běžící pás, každé ráno si na něm dopřeju svižnou chůzi asi 45 až 50 minut a pak jsem v pohybu díky své dceři. Ti, kdo mě sledují, tak vědí, že mám s sebou při vystoupení dvě a víc tanečnic a nezastavíme se od začátku až do konce. Zpěv a tanec na pódiu, to chce slušnou kondičku. Takže to jde jedno s druhým," dodala Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám