Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka rockera Ozzyho Osbourna (63) a maminka drzé zpěvačky a módní komentátorky Kelly Osbourne (28) Sharon (60) se díky svému duchu komičky stala oblíbenou televizní moderátorkou a zároveň si vždy zakládala na svém vzhledu. S věkem ale přibývalo vrásek i kilogramů. První nepříjemnost za ni vyřešili lékaři z kliniky plastické chirurgie, do druhé se s vervou pustila sama. A že je zkušenou dietářkou, o tom není pochyb. I v šedesáti, kdy už zhubnout není nic snadného, Osbourne zeštíhlila během tří měsíců již o více než 12 kilo a v plánu má ještě další čtyři. Nedostaví se ale obávaný jo-jo efekt?

Trojnásobná maminka Sharon sdělila magazínu US Weekly, že jí k úspěšnému zeštíhlení pomohla Atkinsonova dieta, při níž se nekonzumují sacharidy, a tak si tělo začne brát energii z tuků. Ve zkratce to znamená, že se strava skládá hlavně ze zeleniny a masa, vynechávají se přílohy.

„Bojuji s váhou celý svůj život. Bývala jsem tlustá, ale i hubená. Jak možná víte, mám za sebou bandáž žaludku, po které jsem hodně zhubla, ale byla jsem stále mrzutá. To je důvod, proč jsem si to nechala zase vyndat. Ale pak jsem přibrala 20 kilo,“ přiznala věčná dietářka Sharon, která nedávno z preventivních důvodů podstoupila oboustrannou mastektomii. Nechala si tak odebrat obě prsa, jelikož prognózy nebyly příliš pozitivní a v minulosti se již z rakoviny léčila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám