Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) si je velmi dobře vědoma, že k tomu, aby zvládla někdy až vražedné pracovní tempo, potřebuje být v dobré fyzické kondici. A nezastírá, že se chce líbit. Proto je pravidelným návštěvníkem na hodinách Bikram yogy.

Tento druh jógy je sestaveným programem s polohami fyzické jógy a dýchacími cvičeními a Markétě přesně vyhovuje. Celá lekce, která trvá devadesát minut, probíhá v sále, kde je dvaačtyřicet stupňů.

A co vedlo Markétu k tomu, že se několikrát do týdne mučí dobrovolně v této sauně, ze které odchází skutečně mokrá jako ona pomyslná myš? „Ono jde o zvyk. Právě to, že se cvičí v tomhle prostředí, strašně pomáhá. Každý sval na těle se uvolní a cvičí se lépe. Zároveň se cvičí ve velkém klidu. Na rozdíl od různých fitek nikam nespěcháme,“ vysvětluje Markéta.

Že se její snažení vyplácí, dokazuje její postava, kterou by jí mohla závidět nejedna modelka. „Potřebuji být v kondici, teď jedu turné s kapelou Legendy se vrací, a to je opravdu slušný záhul. No a taky nepopírám, že mě těší, že výsledky už se pomalu, ale jistě dostavují,“ doplňuje ještě sympatická zpěvačka. Můžeme potvrdit, že pryč jsou doby, kdy byla poněkud oplácanou frekventantkou pěvecké talentové show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám