Hlavní obsah
Článek

Teprve šestnáctiletá Sára Sandeva má našlápnuto na skvělou kariéru. Hraje v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, v divadle a teď k tomu přidala zkušenosti s focením. Snímky, které vznikly, dávají tušit, že tuhle slečnu bude mít objektiv foťáku opravdu rád.

Sára si focení hodně užívala a nevylučuje, že by si pózování klidně zopakovala. Přesto je pro ni herectví, které prvním rokem studuje na pražské konzervatoři, prioritou číslo jedna. Před kamerou se totiž cítí lépe. „Mohu lidem předat něčí osud a vžít se do role. Nemohu o sobě tvrdit, že jsem herečka nebo modelka, všechno se učím a nabírám nové zkušenosti. Co ovšem mohu potvrdit, je má vášeň k herectví, která je největší. Herectví naplňuje můj život, miluji to jako nic,“ prozradila.

Seriál Gympl je její první televizní hereckou zkušeností, těch na prknech, která znamenají svět, už má víc. „Doposud jsem se herectví věnovala pouze v divadle. Začínala jsem v dramatických kroužcích. Později jsem navštěvovala centrum muzikálového herectví, kde jsem hrála ve dvou muzikálech,“ prozradila Sára, kterou teď čeká další výzva. „Nedávno jsem dostala nabídku velké role v divadle La Fabrika,“ pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám