Hlavní obsah
Článek

Proslavil se v mnoha českých, ale také zahraničních filmech. Byl hvězdou Neprůstřelného mnicha Bourneova mýtu, 15 minut, Hellboye a dalších hollywoodských trháků. U nás má občas potíže s novináři, ale přesto je u diváků nesmírně oblíbený. Teď se s bratrem oblékl do ženských šatů a pochlubil se, jak by mu to slušelo coby zástupci něžného pohlaví. Už víte, o koho jde?

Na snímku jsou bratři Marian Roden a Karel Roden (61). Stejně jako Karel Gott s Ivankou Macháčkovou, Richard Genzer s Michalem Suchánkem nebo Bára Hrzánová s Radkem Holubem souhlasili, že se pro charitativní kalendář Proměny 2013 vtělí do podoby známých filmových postav. A na dvojici padla volba s filmem Někdo to rád horké a rolemi Josefíny a Dafné.

Fotilo se na zámku hollywoodské hvězdy Karla, na Skrýšově, a celý proces bedlivým okem pozorovala jeho partnerka Jana Krausová. „Vypadá to reálně,“ má radost jeden ze spoluautorů kalendáře Petr Kurečka, který spolu s Markem Škarpou stejný počin připravil již počtvrté.

„Je neuvěřitelné, že před měsícem jsme začali, tento pátek jsme ještě fotili a dnes už je kalendář kompletně vytištěný, obrazy na výstavu se rámují a my se chystáme na středeční křest,“ radují se autoři, kteří kalendář tvoří pro nadaci Archa Chantal herečky Chantal Poullain.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám