Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dominika Mesarošová (38) má díky silikonové přední části těla nápadníků tolik, že by je mohla prodávat exportně. Někteří z nich to ale se svou oblibou modelky trochu přehánějí. Naposledy se populární ramínko na šaty vyděsilo, když se s ní na Facebooku chtěl zkontaktovat muž, který je její osobou přímo posedlý! „Úplně jsem se zděsila, když jsem uviděla jeho zeď,“ tvrdí kráska, která na profilu mladíka spatřila desítky svých více či méně polonahých fotografií!

Dříve si blázni doma potají stavěli oltáře a tvořili zákoutí polepené fotografiemi svých idolů a modelek. Dnes se něco podobného děje i na internetu. Vzhledem k tomu, že taková Mesarošová je velmi mediálně známá, není divu, že figuruje v řadě mokrých snů nejen dospívajících chlapců. Posedlost pána, který se s ní rozhodl seznámit blíže, jí ale vzala dech!

„Když vidím jeho zeď, nejsem si jistá, jestli je moje, nebo jeho. Těch podivínů je strašně moc. Setkávám se s nimi často,“ tvrdí Dominika, podle které není pochyb, že muž je nemocný.

Dokud ale zůstane u jejího zbožšťování, nemůže s tím nic dělat. Ledaže by mladý muž přešel od slov a obrázků k činům, pak by teprve Mesarošová mohla požádat policii, aby ji ochránila. Do té doby si vlastními prostředky musí chránit krk a bujný hrudník, aby se jim, nedejbůh, něco nepatřičného nestalo. A to teď nemluvíme o působení gravitace nebo zubu času…

Reklama

Další články

Načítám