Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Soukupová (27), hvězda světového modelingu a jedna z deseti nejvíce uznávaných topmodelek působících v USA, je těhotná.

První miminko krásné modelky přijde na svět už v srpnu a soudě podle fotek, které má Super.cz k dispozici, Soukupové těhotenství moc sluší.

Atraktivní modelku budeme moci po porodu spatřit i v České republice, kam přiletí za svými rodiči. Zatím to ale možné není, protože má rizikové těhotenství a lékaři jí zakázali cestování letadlem.

Hana Soukupová se po svém odchodu do USA provdala už ve svých dvaceti letech za Drewa Aarona. Její kariéra modelky v zahraničí byla blesková. Pak přišla nabídka z Čech a Hana, rodačka z Karlových Varů, neodolala srdeční záležitosti.

Proslavila se díky unikátním vodním šatům, které oblékla v kultovním spotu na minerálku, jež letos slaví 140 let vzniku.

Nedávno navíc archivy vydaly unikátní a hodně odvážnou část záznamu z natáčení spotu, která dosud byla publikována jen výjimečně. Hana Soukupová se ukázala téměř nahá, dokonce bez vodních šatů, což můžete vidět v tomto videu.

Reklama

Další články

Načítám