Hlavní obsah
Článek

Už během svého působení v soutěži Hlas ČeskoSlovenska mladík David Bisek (25) působil tak trochu jako návštěva z hodně vzdáleného vesmíru. Chlapec, který dostal kvůli absenci vlasů přezdívku Fantomas, byl vždy jiný a my konečně víme proč! Lékaři mu diagnostikovali vážnou narcistickou poruchu. Je to prostě samožer, který myslí jen na sebe!

Jsou lidé, kteří jsou Davidovi velmi blízko, přesto se nezdráhají prásknout na něj věc, kterou se doteď snažil úzkostlivě tajit „Trpí narcistickou poruchou osobnosti (NPD),“ dozvěděli jsme se od velmi důvěryhodného zdroje, a ne, Davide, opravdu ti ho nevyzradíme.

Chování Biska v posledních měsících tomu ostatně nasvědčovalo, že není úplně normální. „Lidé trpící touto poruchou potřebují neustálou pozornost. Mají pocit, že jsou zcela výjimeční, důležití a nenahraditelní,“ píše se ve slovnících. A to přesně na tohoto mladého muže sedí.

Jak se k tomuto odhalení Bisek postavil? „Nechápu, proč to někdo rozebírá. Mám jisté problémy, to ano, ale pracuju na sobě, abych začal vnímat i své okolí, a ne jen sebe,“ přiznal překvapivě zaskočený David s tím, že jeho chování mu dosud vážně komplikovalo vztahy s jemu blízkými lidmi.

Můžeme jen doufat, že se neomaleně nechová i k rostoucí rapperské hvězdě Jonáši Cumrikovi alias Johnymu Machettovi, s nímž spojil hudební síly a stal se tváří jeho módní značky.

„Snažím se k němu chovat líp než k lidem předtím. Asi mě jakžtakž snáší, když spolu chystáme song s videoklipem a společná vystoupení,“ uzavřel narcista Bisek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám