Hlavní obsah
Článek

Moderátory rádia Evropa 2 Libora Boučka (43) a Frekvence 1 Petra Vágnera (46) spojí společný projekt a bude to doslova krásná práce. Oba se budou moderátorsky podílet na soutěži Česká Miss.

„S týmem České Miss jezdíme po celé republice a hledáme ty nejkrásnější holky. Co víc si člověk může přát? Jako moderátor s nimi se všemi přicházím do styku, takže můžu říct, že letos to bude rozhodně zajímavý boj o korunku,“ říká s úsměvem Petr Vágner.

Ačkoliv jsou Bouček a Vágner ve své rádiové profesi konkurenty, soutěž Česká Miss je na několik měsíců pracovně spojí. Zatímco Libor bude moderátorem finálového večera, Petr bude moderovat předcházející castingy.

„Česká Miss je jedinou soutěží krásy a logicky tak jeden z nejelegantnějších večerů roku. Nesmírně si vážím nabídky od Michaely Maláčové a diváky můžu ujistit, že ročník 2013 bude nezapomenutelný,“ hodnotí svou spolupráci Libor Bouček.

Petr Vágner si libuje, jak krásné dívky pořádně vyzpovídá. „Finalistky v tomto ročníku nečekají adrenalinové sporty jako v minulých letech, ale o otázky na tělo pokládané ve studiu Frekvence 1 rozhodně nepřijdou. Už si pro ně připravuju opravdu zajímavé dotazy," těší se Vágner.

Veřejnosti přístupná castingová kola se, podobně jako v loňském roce, budou konat v obchodních centrech ve 14 krajských městech. Mohou se zde registrovat slečny a dívky narozené od 1. listopadu 1988 do 1. února 1994. Tři nejlepší z každého kraje postoupí a zúčastní se tak semifinálového klání.

Poté se čtrnáct šťastných finalistek bude na svůj velký den připravovat na soustředění na Filipínách. Česká Miss 2013 získá nejen korunku královny krásy, ale především kontrakt v hodnotě jednoho miliónu korun. Tato exkluzivní smlouva obsahuje pracovní kontrakt včetně stipendia Nadace Zdeňka Bakaly na vybrané studium.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám