Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co hvězda slávy Emmy Smetany (36) razantně vystoupala vzhůru, bylo o této herečce, hudebnici a moderátorce zpráv řečeno a napsáno mnohé. Třeba i to, že je sympatická kráska ve velmi úzkém rodinném vztahu s političkou Kateřinou Jacques.

„Ano, Kateřina je moje teta, konkrétně je sestrou mojí maminky," potvrdila Emma. Jakmile jsme se začali bavit o rodinném poměru obou známých osobností, tak měla Smetana snahu vysvětlit, jak se věci ve skutečnosti mají. „V desetimiliónové zemi je těžké nebýt něčí příbuzný. V žádné práci mi tohle nepomohlo ani neuškodilo. Jsem smířená s tím, že někteří lidé na to budou mít nějaký názor, ale já osobně se snažím posuzovat lidi individuálně, a ne podle toho, kdo je s kým příbuzný," říká.

A jaký je tedy vztah Smetany a Jacques, žen, které shodou okolností nemají za příjmením koncovku „ová“? „Výborný, Káťa má dokonalý smysl pro humor, ostatně jako většina lidí v této rodině. Já mám hlavně dokonalý vztah s její nejmladší dcerou Noemi, které jsou tři roky. Je to nejroztomilejší holčička pod sluncem. Od jejího narození intenzivně uvažuju o tom, kdy si sama pořídím děťátko," otevřeně a s lehkostí prozrazuje Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám