Hlavní obsah
Článek

Herečka Keira Knightley se nestydí odhalovat hrudník. Má na něm prý tak malá prsa, že se nestydí vystrčit je na kameru, aby je viděl celý svět. Sedmadvacetiletá Britka si však přísně hlídá, aby ve filmu nikdo neviděl její holý zadek. Režiséry dopředu upozorňuje, ať na podobné záběry rychle zapomenou.

„Žádné půlky mého zadku! Nevadí mi, když ukazuji prsa, protože jsou tak malá, to lidi skutečně nezajímá! Ale myslím, že odmítat různé záběry je snazší, když člověk stárne. Může říkat jen ne, ano, ne,“ tvrdí představitelka hlavní hrdinky v novém snímku Anna Karenina podle stejnojmenného ruského románu.

Prsa často přitom producenti nechávají Keiře na plakátech zvětšit. Jednou jí ale udělali doslova „věšáky“. Bylo to na posteru pro film Král Artuš.

„Vždycky mi dokreslují prsa. Byla jsem ale naštvaná jen jednou, když byly vskutku povislé. Na plakátu ke Králi Artušovi mi udělali fakt příšerně povislá prsa. Za A - já žádná nemám, za B - vytvořili je digitálně. A já si řekla: ´Ty jo!´ A pak jsem požadovala, aby je udělali aspoň pevná, když už je zvětšili,“ dodala Knightley v interview pro magazín Allure.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám