Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náhlé smrti bubeníka legendární kapely Olympic Milana Peroutky se vynořily otázky, jak mohlo k jeho nečekané smrti dojít.

V sobotu ráno kapela Peroutku vysadila před jeho domem, ráno jeho bezvládné tělo našla tchyně na zahradě pod schody. Ač se ihned začalo spekulovat nad tím, že za smrt Peroutky může infarkt, frontman slavné kapely Petr Janda (81) si myslí, že se jednalo o nešťastnou náhodu. Peroutka podle něj mohl upadnout na schodech.

„V noci byla tma a mohl zakopnout,“ řekl Blesku zdrcený zpěvák. Manažerka skupiny Gabriela Šimonová se naopak nechala slyšet, že Peroutkovi nebylo po pátečním koncertě dobře, což nahrává verzi o srdeční slabosti.

Poté, co se ale prošel, cítil se prý lépe. Co stálo za smrtí devětačtyřicetiletého bubeníka, definitivně rozhodne až dnešní nařízená pitva. Olympic zatím zrušil nejbližší koncerty a členové kapely přemýšlí, zda vůbec budou pokračovat v úspěšné hudební kariéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám