Hlavní obsah
Článek

Tak tohle byla něha sama. Aktuální Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) sice poprvé předváděla spodní prádlo, ale přitom na tom nebyl ani náznak vulgarity. A na tom, že šlo pouze o luxusní spodní košilky, vůbec nezáleželo. Kráska si prostě dokáže udržet svůj dívčí sexappeal i ve chvíli, kdy by jiná vypadala vulgárně.

Spolu s kolegyněmi ze soutěže se sice musela obléknout do průsvitných materiálů, ale jako lehká děva na módní show, jež byla součástí večera Plesu uniforem, rozhodně nevypadala.

Módní přehlídka byla zlatým hřebem večera, na kterém měli hosté možnost přispět také na dobrou věc. Celková vybraná částka se vyšplhala až ke 180 000 korunám a putovala k Nadačnímu fondu Pink Bubble.

"Pomáháme mladým lidem ve věku 15 až 28 let, kteří podstupují onkologickou léčbu, ale i těm, co se už po jejím ukončení navracejí zpátky do koloběhu každodenního života,” říká Martina Šmuková, zakladatelka nadačního fondu a mimo jiné bývalá úspěšná modelka. Ta spolu s Gabrielou Kratochvílovou převzala symbolický šek z rukou pořadatele večera Nilse Jebense a moderátorů Mirka Šimůnka a Baronky Obozněnko.

"Předváděla jsem nádherné košilky, takže to bylo velmi cudné, přesto jsem byla trochu nesvá," přiznala Česká Miss Gabriela Kratochvílová svoje pocity z přehlídky La Perla s tím, že tréma z ní ale rychle spadla.

Reklama

Další články

Načítám