Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišla nouze na kozáky? Anebo jak si máme vysvětlit to, že jsme topmodelku Simonu Krainovou (51) potkali ve výprodejové akci značkového oblečení. A Simona se za odpověď nestydí: "Mám dvě děti, jejich potřeby jsou přednější. Mám takových věcí, že si s nimi nevím rady, ale zároveň se ve společnosti musím objevovat pokaždé v něčem jiném, abyste mne nepomluvili," míní.

Simona se tak vypravila na akci, kterou pořádá její kamarádka Marcela Krejčí. "Jde o výprodej značkových kousků až s devadesátiprocentní slevou a to se fakt vyplatí," soudí Simona, která si v Kotvě, kde se tento krátkodobý prodej objevil, vybírala nové kousky.

"Mezi dvěma těhotenstvími jsem měla hodně málo času na to, abych si koupila věci, které by mi seděly. Teď už jsem zase na své velikosti třicet šest, ale kousky, keré mám doma v šatníku, už nejsou úplně v kurzu," přiznala.

To je také důvodem, proč se rozhodla, že sama uspořádá dražbu svého staršího šatstva. "Nic jsem neměla na sobě víc jak dvakrát až třikrát, zvlášť když šlo o výraznější kousky. Konečně jsme se přestěhovali a já si nechci ze své šatny udělat muzeum," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám