Hlavní obsah
Článek

Tatiana Vilhelmová (45) si potrpí na to, aby ve společnosti dobře vypadala. Na módní show kolekce, kterou prodávají v supermarketech, ovšem všechny vyděsila. Mastné ulíznuté vlasy v culíku daly vyniknout až moc vysokému čelu. I v obličeji vypadala herečka ztrhaně. Ani korzetové džínové šatičky jejímu vzhledu nepomohly.

Překvapující bylo také to, kolik známých tváří se na přehlídce oblečení, které se dá koupit za pár stovek, objevilo. "Slíbili nám poukázky na oděvy. My v tomhle obchodě nakupujeme pro dceru Klaudii," prozradila Kateřina Kristelová (44), která přišla s manželem.

"Já mám na sobě jejich halenku. Stála čtyři stovky, ale když se zkombinuje s dražšími kousky, nadělá parádu," smála se Nikol Moravcová (36). Stejně to dělá i Miss Aneta Vignerová (36) a další celebrity jako Vlaďka Erbová s Tomášem Řepkou, Agáta Hanychová či Sámer Issa. Ti všichni se kvůli tomu, aby vyfasovali voucher na hadříky, mačkali mezi osmi stovkami pozvaných návštěvníků. Miss Jana Doleželová dokonce tak pospíchala, že si na sobě nechala drahé šperky a koktejlky, ve kterých těsně před přehlídkou moderovala luxusní akci.

Reklama

Další články

Načítám