Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podívejte se, jaké podprsenky jsou tuto zimu IN. Letí francouzské krajky a chladné barvičky. Co jim říkáte? Líbí se vám?

Jedinečné podprsenky: První kousky ze zimní kolekce jsou tady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svatý Martin sice na bílém koni nepřijel, nicméně to nic nemění na tom, že zima už je za dveřmi. A tak samozřejmě i světoví návrháři představují nové kolekce spodního prádla. Zůstali věrni krajkové vlně, která vévodila podzimu. Jenom barvičky už nejsou tak teplé. Představujeme vám ledovou eleganci!

Push-up a originální zdobení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Clarkia je vítězem v rafinovaném zdobení. Kombinace černé krajky a saténu doplněná drobnou ozdobičku mezi ňadry u nás získává deset bodů z deseti. Díky vyjímatelným vycpávkám vytvoří krásný plný dekolt i ženám s menšími prsy. A pro dámy s XXL velikostí je k dispozici varianta podprsenky ve velkých velikostech. Návrháři zkrátka myslí na všechny.

Červená v chladné variantě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka v červené nechybí v šatníku žádné správné ženské. Co v tom vašem? Designéři pro tuto zimu nabízejí exkluzivní kousek v ledově mrazivé červené. Podprsenka Cabaret však nezaujme jen úžasnou barvičkou, ale také jedinečným střihem a push-up efektem, kterým zvedne sebevědomí všem ženám s menšími prsy. Budete krásná.

Krása pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Návrháři vytáhli do boje i proti nepohodlí a dalším problémům které denně musejí snášet majitelky velkých prsou. Patříte mezi ně? Pak si určitě oblíbíte podprsenku Rossa. Má totiž unikátní střih, který byl navržen speciálně pro podporu XXL poprsí – až ve velikosti 96G. A navíc se díky elegantní krajce a nepřehlédnutelné barvičce zařadí mezi luxusní kousky vašeho šatníku.

Puntíky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečná podprsenka Caroline představuje další design s oblíbenými puntíky. Tentokrát návrháři vsadili na jistotu a zvolili černobílou kombinaci. A nešlápli vedle. Tento super kousek je neuvěřitelně hravý, roztomilý a hlavně trendy. A navíc ji koupíte ve velikosti až 65G či 90E. Takže si ji užijí i štíhlé slečny s velkými ňadry, na které se často zapomíná!

Další články

Načítám