Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budoucí dědička po bossovi Formule 1 Berniem Ecclestoneovi (82), Tamara, je jednou z nejžádanějších svobodných dam na světě. Nejen, že se narodila do neskutečně zámožné rodiny, ale zároveň po mamince, bývalé modelce Slavici Ecclestone (54), zdědila krásu a půvab. A kde k ní příroda nebyla tak štědrá, dopomohly šikovné ruce plastických chirurgů. Jak se mohou přesvědčit čtenáři nového čísla časopisu Loaded, kam Tamara nafotila dráždivý set snímků ve spodním prádle, výsledek je prvotřídní.

Avšak ani dokonalý vzhled podle jejích slov není všechno, a osmadvacetiletá Tamara ví, o čem mluví. V létě se totiž po dvouletém vztahu rozešla se svým přítelem Omarem Khyamim, s nímž plánovala společnou budoucnost. Ecclestone se dozvěděla, že jí byl její o deset let starší partner nevěrný.

Ecclestone je v současnosti volná a single život si prý užívá. Ale jak by měl vypadat její ideální protějšek? Zajímat se o ni prý mohou pouze zábavní muži.

„Zní to asi trochu lacině, ale muž mě musí umět rozesmát. Pokud to nedokáže, nebude to klapat. Rozchod s expřítelem dnes vnímám jako nový začátek a vyhodnocuji ho jako šťastné východisko. Svůj život si teď opravdu užívám. Rozhodně bych chtěla zůstat chvíli sama. Vždycky jsem šla ze vztahu do vztahu, tak je teď dobré, nechat tomu čas,“ rozpovídala se svůdná Tamara pro Loaded.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám