Hlavní obsah
Článek

V neděli krátce po osmé hodině začíná další kolo finále SuperStar, v které zatím nejvíc boduje Ewa Farna (30), přesněji řečeno její ňadra. Ta jsou snad nejdiskutovanějším artiklem pěvecké soutěže a diváci i čtenáři je znají takřka do detailů. Mladá zpěvačka se je doteď nebála vystavovat, ale dle odpolední zkoušky to vypadá, že dnes snad bude za jeptišku s kloboukem. Podívejte se do fotogalerie, o co by nás Ewa ochudila!

Farna se dostavila v pro sebe až smutně nevyzývavém oblečení. Její jindy bujná ňadra se schovávaly pod látkou, a i když má nádherné oči, přesto to muselo být i všem ve štábu líto.

Vždyť tahle věřící dívenka všem vyrazila dech, když svůj hrudník na začátku přímých přenosů SuperStar začala tolik dávat na odiv. Naštěstí se ukázalo, že šlo jen o její civilní oblečení a ve skutečnosti bude dračice jako dřív!

Dnes s kolegy posuzuje zpěv soutěžících, kteří předvedou známé hity, jeden třeba od Olympiku, jemuž tragicky zesnul bubeník. Adam Kukačka vzdá hudebníkovi poctu v podobě písně Jasná zpráva. Dočkáme se ale i songů od Ivety Bartošové, skupiny Lucie nebo Frankie Goes To Hollywood. Jako host vystoupí hitmaker Michal David. Jen těch Ewiných dvou klenotů se v neděli asi nedočkáme…

Reklama

Další články

Načítám